Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

3D Zalaköveskút

2010.11.07

 versenykiírás

A Kinizsi Íjász Közhasznú Egyesület 2010. november 07-én vadászíjász versenyt tart a zalaköveskuti vadászháznál.

Megközelítés: Keszthely és Hévíz felől Nemesbükön át a nagy kétlyukú kőhíd után jobbra fordulva lehet megközelíteni. Útiránytáblákkal lesz jelölve.

Minden kategória indulhat: tradi, longbow, vadászreflex, barebow, olimpiai, csigás irányzék nélküli, csigás irányzékos. (Az irányzékos csigás nincs kategóriára osztva).

20-25 db 3D-s cél egy fordulóban a terület adottságait figyelembe véve 2 értékelhető lövéssel.

Távolságok a terepviszonyok függvényében, a nomád 30 méterig, az irányzékos 45 méterig. A célok mögé vesszőfogók lesznek kihelyezve. A versenyen az íjászok csak egy íjjal indulhatnak! A senior kategóriában az indulók a nevezéskor jelezzék szándékukat mert a későbbiekben nem áll módunkban a kategóriát megváltoztatni!

Nevezés: 7:30 – 9:00

Adminisztráció, Technikai ellenőrzés: 8:30 – 9:00

Megnyitó, csoport leosztás ismertetése: 9:30

Eredményhirdetés: 17:00

Biztonságtechnikai ellenőr: Vass Viktor

Nevezési díj: Felnőtt: 3000 Ft Ifi: 2.500 Ft Gyerek (10-14 éves): 2000 Ft Mini: 600 Ft (csak az ebédet fizetik) Minden előnevező versenyzőnk vendégünk egy tál meleg ételre. Kísérőknek 600 Ft. A verseny idején a helyszínen büfé üzemel.

A versenyzőknek a verseny ideje alatt szeszes italt nem szolgálunk fel.

Díjazás: Érem, oklevél, szponzori felajánlások Az 5 fő alatti kategóriák összevonásra kerülnek! A csapatok beosztását a szervező készíti a nevezés sorrendjében figyelembe véve az esetleges kéréseket . A későbbiekben a csapatbeosztástól eltérni illetve csapatból elvándorolni tilos.

Támogatóink: Z+D Kft Hunting Bt. Royal Sport Centrum Németh Péter íjkészítő Zalaköveskút Önkormányzata Nemesbük Község Önkormányzata Vidák Stefán Íjkészítő Betartandó szabályok:A nomád íjak: madártollas favesszővel, céllövőheggyel szerelve indulhatnak Olimpiai, barebow, vadászreflex és a csigás íjak: tetszőleges tollazással, vesszővel de csak céllövőheggyel indulhatnak. A kihelyezett célra plusz lövést leadni tilos.

A versenyen mindenki a saját felelősségére indulhat!

A verseny ideje alatt a rendezők a nem megfelelően viselkedő íjásztársunkat a versenyből kizárhatják.

A nevezési díjat, ebben az esetben nem adunk vissza. Kérem,a nevezéseket, 2010. november 5-ig lehetőleg E-mailben leadni(név,kategória,korosztály): timsinas@freemail.hu, vagy telefonon: 0630/264-3172

A kiírás megváltoztatásának jogát a rendezőség fenntartja. Kérek minden jelentkezőt, lehetőség szerint a korai érkezésre, hogy időben elkezdhessük a versenyt!

Vass Viktor elnök