Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

Benne voltunk a TV-ben!!!

2011.02.01

 Január 29-én a Duna TV-ben adták le a P3k csapatának kisfilmjét amit tavaly nálunk forgattak. Sajna ezt nem tudom letölteni, de teszek be egy kis ízelítőt az előzetesről.

Klikk:       httpjavascript:void(0);/*1296535478342*/:

 

Sikerült megtalálni a műsort, de regisztrálnod kell, hogy megjelenjen. www.dunatv.hu videótárban, 2011. 01. 29. 16,50 Pannonia 3 keréken - Szentgotthárdtól Bozsokig

Kissé időigényes, de megéri.

Az aktuális rész ismertetője:

Csabi és Gyuri először Szentgotthárdon a volt magtárban kialakított színházat nézte meg. A felújított régi épület egyben a város turisztikai információs irodájának is otthont ad. Munkatársuk segítségével bemehettek egy döbbenetes helyre: a szentgotthárdi kaszagyár lepusztulóban lévő épületegyüttesébe. Innen az irányt Rönök felé vették, ahol a falutól mintegy 2 kilométerre, egy dombtetőn bukkantak rá a Szent Imre templomra. Rönök után irány Nemesmedves, a második világháborúban utoljára felszabadult magyar falu. Körmenden már várták őket a második nemzetközi vadász-íjász verseny résztvevői, sőt ki is próbálhattak egy fegyvert egy 3D-s műszarvason. Innen egy kis ausztriai kitérővel beporoszkáltak Pornóapátiba, ahol kiderült, hogy a pajzán nevű kis község igencsak igyekszik.

Letöltések (2)