Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

VI. Delforg Kupa

2012.06.24

3D, Nemessándorháza. (Kiírás)

Az Arany Sólyom Íjász Baráti Kör 2012.06.24-án rendezi meg a VI. DELFORG KUPA 3D-s vadász íjászversenyét a Nemessándorházi íjászpályán. A versenyen 24 db 3D-s célalak lesz kihelyezve természetes körülmények között, a terepviszonyok és a növényzet maximális kihasználásával. A verseny 1 körös

 

Lövések száma: Célonként 2 vessző kerül rögzítésre a beíró lapon. Értékek:10 - 8 - 5 – 0. Magasabb pontszám, csak átlőtt zónavonal esetén adható.

A verseny jellege: 3D-s vadász

Ideje: 2012. június 24. De. 10 Óra

Helye: Nemessándorháza, Íjászpálya

Szervező: Arany Sólyom Íjász Baráti Kör

Felelős: Antal Nándor, a Baráti Kör vezetője
BTE: Vass Viktor

A versenyen minden kategória indulhat, de a kupáért, csak a sima vadászreflex és sima barebow kategóriáig vesszük figyelembe az eredményeket! Technikai íjjal indulók /Ír-csigás, valamint minden olyan segédeszközzel ellátott íj, ami a célzást, íjmegtartást, oldást, távmérést elősegíti/ csak a kategóriáján belül kerül összesítésre, elbírálásra. A kupáért a kategóriák győztesei mérkőzhetnek.

Nevezési díjak
Korosztályok
Mini: 700 Ft /csak az ebéd/ 6-10 év
Gyerek: 1200Ft 10-l4 év
Ifjúsági: 2000 Ft 14-18 év
Felnőtt: 3000 Ft 18-50 év
Senior: 3000 Ft 50 év felett

Felhívjuk a figyelmet, hogy senior, illetve más külön korosztályos, vagy íjtípus kategóriát csak kategóriánkénti, 5 fő induló esetén indítunk! E létszám alatt a kategóriák összevonásra kerülnek. A nevezési díjak a versenyzők számára tartalmazzák az ebédet. Kísérők számára az ebéd ára: 700 Ft.

Díjazás! A kategóriák 1-2-3 helyezettjeinek érem, oklevél. szponzori díjak / 5 fő kategóriánkénti induló esetén/ csekély tárgyjutalom. A verseny fődíját, a kupát idén is a DELFORG KFT. ajánlja fel. Külön felhívjuk a figyelmet az előnevezés fontosságára, mert csak ez esetben áll módunkban ebédet biztosítani! Helyszínen +500 Ft. Előnevezni a név, kategória, egyesület nevének és a kísérők számának megadásával lehet 2012. június 23-én De. 11 óráig! Az estleges csoportelosztási kérelmeket szíveskedjetek az előnevezéskor leadni, mert a helyszínen nem áll módunkban változtatni. Nevezés: Antal Nándornál a 30/401-2683 telefonszámon sms-ben vagy hívással. E-mail-en: címen lehet.

Megközelítés: A 76-s főútról, Zalaegerszeg, illetve Keszthely - Zalacsány felől, Pölöske Búcsúszentlászló irányába letérve, a 75-s főútról, Keszthely - Pacsa felől, illetve Rédics — Bak felől Pölöskén át Búcsúszentlászló irányába letérve. A szomszédos települések végén és az elágazókban útirányító nyilak jelzik a helyes irányt. Nehéz terepre alkalmas ruhanemű és lábbeli viselése ajánlott. Minden résztvevő a saját felelősségére versenyez. A felszerelésből eredő károkért, esetleges sérülésekért a szervező felelősséget nem vállal!

A célokra való extra lövés, a terepen való szemetelés, a nem megfelelő viselkedés a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után!

A helyszínen büfé üzemel. A társaság a változtatás jogát fenntartja! Infó: Antal Nándor, valamint www.szip.hu weboldalon.

Jó szórakozást, sportszerű, eredményes versenyzést kíván a szervező: Arany Sólyom Íjász Baráti Kör