Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

III. Mikulás vadászat a pályánkon

2011.12.03

Az idén újra levadásszuk a gonosz mikulásokat.

Figyelem!

 

Azt az infót kaptam, hogy december 3.-án újra antimikulások akarják riogatni a gyerekeket, s nekünk ez ellen tennünk kell!!!

A "Helynevessziből" kapott fotó összehasonlítva a tavalyival, ugyan azon személyek felbukkanása várható, s ezt most közzé is teszem.

Ezért az elmúlt két évi sikeres vadászat után az idén is megrendezzük az irtóhadjáratot. Csak aranyos és ajándékokkal teli puttonyos Mikulásokat akarunk gyermekeinknek !!!

Helyszin: A Régiósok íjász pályája. GYK. Körmend Rákóczi út 153. mentőállomással szemben. (ez fontos infó lehet a későbbiekben)

A vadászat előreláthatólag szombaton délben kezdődne egy rövid megbeszéléssel, pályaépítéssel. Ekkor minden egyesületi tagra számítunk.

Aztán bevárjuk a baráti mikulásvadászokat is és elkezdjük a mindent eldöntő hadjáratot. ( természetesen egyéni pontgyüjtéssel)

Csak és kizárólag állmikulásokra, krampuszra és az ünnepet megzavaró dolgokra fogunk lövöldözni, pontokat gyűjtvén. Aki ügyes lőhet magának szaloncukrot és fenyődíszt is. ( toboz, üveg gömb stb)

A meghívottak ill. résztvevők nevezési díja: Barátság és egy ötös a tenyerünkbe. Ha ezek után hoztok még valamit azt azonnal megisszuk, megesszük. (közösen)

A helyszinen nem üzemel büfé: Minden a hűtőben és az asztalokon lesz. Előre láthatólag mindenkinek lesz keze s kitudja magát szolgálni. (egy ideig)

Lesz ásványvíz bubival és komlóval dúsítva, a kaját meg majd összedobjuk. Sajnos nem a grillen mert azt a krampuszok 3 hete ellopták. (ez is önkis lesz)

Délután nyomunk egy ping-pong partit mikuruhába öltözve, kieséses alapon.

Ha ránk sötétedett, meggyújtjuk a fáklyákat és a maradék mikucélok levadászását folytatjuk amíg csak kedvünk szottyan.

A mulatozásra felkészülvén: Ne felejtsétek otthon a meleg pulcsit, elemlámpát, jókedvet, csattosbambit a fiataloknak és a páleszt.

A jelenlévőknek a mikuruha vagy legalább a sapi erősen ajánlott!

 

A legtöbb pontot elérő íjász kap majd valamit. Még nem tudom, de ha igen abban nem lesz köszönet.:-) De igen.......vagy nem? ....de.

Számítok minél nagyobb létszámra, fergeteges jókedvre és egy puttonnyal teli szép napra.

H.Attila