Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

II. Mikulás vadászat az edzőpályánkon

2010.12.04

Az idén is megtartjuk a vadászatot a legközelebbi barátaink meghívásával....mert az áll Mikulásokat le kell vadásznunk, ugye...!!!!

Figyelem!

Azt az infót kaptam, hogy december 4.-én antimikulások akarják riogatni a gyerekeket, s nekünk ez ellen tennünk kell!!!

A "Helynevessziből" kapott FBI által készült fotó segít majd a felkutatásban, amit most közzé is teszek.

Ezért a múlt évi sikeres vadászat után az idén is megrendezzük az irtóhadjáratot. Csak aranyos és ajándékokkal teli puttonyos Mikulásokat akarunk gyermekeinknek !!!

Helyszin: A Régiósok íjász pályája.  GYK. Körmend Rákóczi út 52 mentőállomással szemben. (ez fontos infó lehet a későbbiekben)

A vadászat előreláthatólag szombaton délben kezdődne egy rövid megbeszéléssel ami minden egyesületi tag számára meglepetéssel bír majd. Aztán bevárjuk a baráti íjásztársainkat és elkezdjük a mindent eldöntő vadászatot. ( természetesen egyéni pontgyüjtéssel)

Csak és kizárólag állmikulásokra, krampuszra és az ünnepet megzavaró dolgokra fogunk lövöldözni, pontokat gyűjtvén. Aki ügyes lőhet magának szaloncukrot és fenyődíszt is. ( toboz, üveg gömb stb)

A meghívottak ill. résztvevők nevezési díja:  Barátság és egy ötös a tenyerünkbe. Ha ezek után hoztok még valamit azt azonnal megisszuk, megesszük. (közösen)

A helyszinen nem üzemel büfé: Minden a hűtőben és az asztalokon lesz. Előre láthatólag mindenkinek lesz keze s kitudja magát szolgálni. (egy ideig)

                          Lesz ásványvíz bubival és komlóval dúsítva, kaját meg majd sütünk a grill rácson. (ez is önkis lesz)

Délután nyomunk egy ping-pong partit mikuruhába öltözve, kieséses alapon.

Ha ránk sötétedett, meggyújtjuk a fáklyákat és a maradék mikucélok levadászását folytatjuk amíg csak kedvünk szottyan.

A mulatozásra felkészülvén: Ne felejtsétek otthon a meleg pulcsit, elemlámpát, jókedvet, csattosbambit a fiataloknak és a páleszt.

 A jelenlévőknek a mikuruha vagy legalább a sapi erősen ajánlott!

 

A legtöbb pontot elérő íjász kap majd valamit. Még nem tudom, de ha igen abban nem lesz köszönet.:-) De igen.......vagy nem? ....de.

Számítok minél nagyobb létszámra, fergeteges jókedvre és egy puttonnyal teli szép napra.

H.Attila