Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

5. Mikulás vadászat az íjász pályánkon

2013.12.14

 Az idén újra levadásszuk a gonosz mikulásokat.

 Figyelem!

 

Azt az infót kaptam, hogy december 14.-én még visszamaradt antimikulások akarják riogatni a gyerekeket, s nekünk ez ellen tennünk kell!!!

A "Helynevessziből" kapott fotót ismét összehasonlítva a tavalyival, ugyan azon személyek felbukkanása várható.

Ezért az elmúlt négy évi sikeres vadászat után az idén is megrendezzük az irtóhadjáratot. Csak aranyos és ajándékokkal teli puttonyos Mikulásokat akarunk gyermekeinknek !!!

Szívesen várjuk a környékbeli íjászbarátokat is akik besegítenek a vadászatban. Ha jöttök jelezzétek a létszámot a h.attila@galex.hu vagy 70/380-1211 -re.

Helyszin: A Régiósok íjász pályája.  Körmend Rákóczi út 153. mentőállomással szemben. (ez fontos infó lehet a későbbiekben)

A vadászat előreláthatólag szombaton délben kezdődne egy rövid megbeszéléssel, gyors pályaépítéssel. Ekkor minden egyesületi tagra számítunk.

Aztán bevárjuk a baráti mikulásvadászokat is és elkezdjük a mindent eldöntő hadjáratot. ( természetesen egyéni pontgyüjtéssel)

Csak és kizárólag állmikulásokra, krampuszra és az ünnepet megzavaró dolgokra fogunk lövöldözni, pontokat gyűjtvén. Aki ügyes lőhet magának szaloncukrot és fenyődíszt is. ( toboz, üveg gömb stb)

A meghívottak ill. résztvevők nevezési díja: Barátság és egy ötös a tenyerünkbe. Ha ezek után hoztok még valamit azt azonnal megisszuk, megesszük. (közösen)

A helyszinen nem üzemel büfé: Minden a hűtőben és az asztalokon lesz. Előre láthatólag mindenkinek lesz keze s kitudja magát szolgálni. (egy ideig)

Lesz ásványvíz bubival és komlóval dúsítva, a kaját meg majd összedobjuk. (ez is önkis lesz)

Délután nyomunk egy ping-pong partit mikuruhába öltözve, kieséses alapon.

Ha ránk sötétedett, meggyújtjuk a fáklyákat és a maradék mikucélok levadászását folytatjuk amíg csak kedvünk szottyan.

A mulatozásra felkészülvén: Ne felejtsétek otthon a meleg pulcsit, elemlámpát, jókedvet, csattosbambit a fiataloknak és a páleszt.

A jelenlévőknek a mikuruha vagy legalább a sapi erősen ajánlott!

 A legtöbb pontot elérő íjász kap majd valamit. Még nem tudom, de ha igen abban nem lesz köszönet.:-) De igen.......vagy nem? ....de.

Számítok minél nagyobb létszámra, fergeteges jókedvre és egy puttonnyal teli szép napra.

H.Attila