Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

Újabb sikeres íjász teljesítmények.

2013.03.28

Méltán sikeres eredménnyel zárult a Terem Országos Bajnokság. Ezzel párhuzamosan Ausztriából és Pákáról is érmekkel tértünk haza.

 Hétvégén a Budapesten megszervezett Terem Országos Bajnokságon Molnárné Tóth Szilvia, (aki még csak pár hónapja űzi ezt a sportot) kiemelkedő eredményt ért el a hölgyek között, vadász reflex íj kategóriában.  Kemény és fárasztó küzdelemben a dobogó második fokára léphetett fel, ami ebben a versenyszámban kiemelkedő teljesítménynek számít. A két fordulóból álló versenyen Szilvi 425 pontot lőtt és csak 8 pont hiányzott a dobogó felső fokához. Szilvi elmondása szerint nem elégedett önmagával, ami igazából egészséges dolog, mert van további motivációja az soron következő megmérettetésre. A teremversenyek lezárásával indúl a szezon a 3D vadászíjász versenyekkel, majd a GP sorozatokkal.

szerk: Mi nagyon is elégedettek vagyunk és gratulálunk az eredményhez.

Ezen a napon zajlott Göttelsbergben egy 40 célos 3D-s vadászíjász verseny, amire rendszeresen kijárnak tagjaink Ausztriába. A terep és a 25 cm-es hó itt sem kímélte a 223 fő íjászt. A szép eredmények itt sem maradtak el. Tradícionális kategóriában a felnőttek között Sánta Tamás végzett az első helyen, fia Sánta Dávid pedig a gyermek korcsoportban hozta el az aranyat.

Gratulálunk!

Szintén ezen a napon volt Zala megyében, Pákán egy 30 célos 3D vadászverseny. A nagy havazás és hideg ellenére itt is remek eredmények születtek. Tradícionális kategóriában a hölgyek között Budai Ágnes az I. helyezést, Haraga Attila a férfiak közt a II. helyezést, Mesterházi Jenő a VII. helyet érte el.

Gratulálunk!

Ezekből a hírekből is kitűni az, hogy egyesületünk tagjai nem lazsáltak a télen sem, sokat edzettek és készültek a 2013-as évadra. Továbbra is törekszik az eredményes sport teljesítmények elérésére, utánpótlás nevelésre.