Régió Hagyományőrző és Sportegyesület

5. Barátság Kupa (frissítve)

2012.05.23

Vélemények a versenyről.

Kovács Zsolt (Sopron)

 Barátság Kupa Körmend Vasárnap olyan magas színvonalú, nagyon nehéz, technikás versenyt rendeztek a körmendi Régiósok, hogy ilyet,- bár az utóbbi pár évben voltam "néhány" versenyen,- még nem pipáltam! A hegyre föl és lelövések, a völgyátlövések, a tradisok,- és persze a többi kategória,- abszolút, eddig nem tapasztalt távolságai, mind nagy meglepetés voltak, és igazán nagy élmény! Abszolút magas színvonalú verseny, hibátlan rendezéssel! Nagy köszönet az egész RÉGIÓ-s csapatnak! Ott a helyünk máskor is!

 

György Barasits (Sopron)

 Bár picurral ( Kovács Zsolt ) sokszor csatázunk, ebben egyet értünk. Az oroszlán a mező szélén a harmadik facsoportban, az király volt. A mezei medve már nem annyira. de lehet hogy befolyásol a rajtuk elért találatom pontszáma? Egyébként mint ott is mondtam, nagyon tetszett. köszönöm!

Edmund Kurtz (Ausztria)

Ich gratuliere, das Turnier war toll organisiert, meinen Glückwunsch!

War einzig und allein mit meiner eigenen Leistung nicht wirklich zufrieden. Azt hiszem, hogy sürgős kell menniem az szemorvosra, igazan.
De ha lehet, szivesen jövök megint.

Üdvözlettel Edmund
 

Nyáradi Csaba (Mosonmagyaróvár)

Köszönjük a színvonalas rendezést és a technikás pályát. Hazafélé egészúton a technikáról és a lövésekről beszélgettünk…Már nagyon rám fért egy kis kikapcsolódás, úgyhogy még egyszer köszönöm, de szerintem Dula Attila is így érezte.

Kanizsai Ijászok ( Nagykanizsa)

Vasárnap Körmenden volt verseny, ahová Kuzma Zoltán nevezett.

 

"Magamhoz képest nagyon jó teljesítményt sikerült összehoznom(12. hely_64 %) aminek főleg azért örülök, mert egy viszonylag nehéz terepen, nagyon nívós versenyen, erős mezőnyben sikerült meglőni.
A verseny szervezése, az eredmények kiértékelése és a tájvédelmi területen kialakított pálya is méltó volt a verseny nemzetközi voltához. 130 körüli nevező mellett sem volt torlódás, fél távnál büfé, hideg itókával, szóval nem nagyon lehet panasz semmire."
Kuzma Zoltán
Gratulálunk Zolinak és köszönjük a remek versenyt a szervezőknek!